Kontakt

MarketSoul s. r. o.

IČO: 047 14 121

Sídlo: tř. Tomáše Bati 269
760 01 Zlín

Krajský soud v Brně C 91516

+420 733 624 061
zeptejse@marketsoul.cz

Tvorba nového webu s prodejem vstupenek

Zikmundova
vila

Zikmundova Vila
Zikmundova Vila Zikmundova Vila
01
Otevřeli jsme Zikmundovu vilu veřejnosti

Zikmundova vila, jejímž posledním majitelem byl legendární cestovatel a zlínský rodák Miroslav Zikmund, se poprvé otevřela široké veřejnosti. Jsme hrdí, že jsme se mohli podílet na tomto jedinečném projektu a pomoci sdílet příběh místa s bohatou historií.

02
Vypráví příběh a prodává vstupenky

Cílem bylo vytvořit web, který bude sloužit jako mnohem víc než jen prodejní platforma vstupenek. Navrhli jsme web, který návštěvníky přenese téměř o 100 let zpět do doby, kdy vila vznikala, a umožní jim prožít její fascinující historii. Web jsme vybavili plnohodnotnou e-shopovou funkcí s platební bránou Comgate a propojením na účetní systém, což zajišťuje bezproblémový proces nákupu vstupenek.

03
Ocenění od dcery Miroslava Zikmunda

Výsledek našeho úsilí nejen splnil, ale překonal očekávání. S potěšením jsme přijali pozitivní zpětnou vazbu od dcery zesnulého Miroslava Zikmunda, která byla nadšená z grafického zpracování webu. Její uznání je pro nás tou největší odměnou.

Zikmundova Vila

Jak jsme postupovali?

Tvorba webu pro Zikmundovu vilu začala důkladným ponořením se do její historie a architektonické krásy. Naším záměrem bylo vytvořit web, který by reflektoval nejen její vizuální kouzlo, ale i příběhy, které toto místo nese. Design spojuje moderní technologie s historickými prvky, které jsou v souladu s duchem vily. Pečlivé programování zajistilo bezchybné fungování na všech zařízeních, od stolních počítačů po mobilní telefony. Po dokončení technické části jsme celý projekt podrobili důkladnému testování, abychom zajistili, že web bude maximálně uživatelsky přívětivý. Finální nasazení stránek bylo korunováno úspěchem – web nyní efektivně slouží jak návštěvníkům vily, tak milovníkům architektury a historie.

Zikmundova Vila Zikmundova Vila

Stojí za návštěvu

Ani muzeum, ani uměle vytvořená expozice, ale autentický prostor v podobě, jak jej téměř 70 let užíval cestovatel Miroslav Zikmund.

Zikmundova Vila
„Zikmundova vila
brána do světa“

Zlínské projekty jsou naše srdcovka...

Jako zlínská agentura máme k projektům v našem rodném městě hluboký vztah. Zikmundova vila pro nás nebyla jen další zakázkou, ale příležitostí podpořit naši komunitu a přispět k zachování kulturního dědictví Zlína. S každým zlínským projektem přinášíme nejen své profesionální dovednosti, ale i vášeň pro toto město, které tolik milujeme. Proto je pro nás každý místní projekt nejen prací, ale i výzvou k posílení jedinečného charakteru našeho regionu.

Zikmundova Vila Zikmundova Vila

Chcete zrealizovat
podobný projekt?

Napište nám
Kontaktujte nás

Chcete, aby vaše
značka byla vidět?

Napište nám. Jsme zde, abychom pomohli vdechnout vaší značce duši a dosáhnout vašich marketingových cílů

    Mám zájem o: